10.416 maal bedankt!

Zondag 22 oktober vond de chequeoverhandiging plaats van de 19de editie van de stratenloop te Gotem en in dit in het prachtige domein “het Fonteinhof” waar sponsors, stadsbestuur en bestuursleden van de stratenloop waren uitgenodigd door de familie Reyskens.

 

Zoals elk jaar organiseerde Gilbert Robijns samen met zijn team, Tommy Hoebregs, Roger Vankriekelsvenne en Johnny Hoebregs, een stratenloop voor het goede doel.

 

Dit jaar ging de volledige opbrengst, opnieuw meer dan tienduizend euro, naar Intesa Borgloon. Intesa mocht een cheque van 10.416,23 euro in ontvangst nemen.

 

Tijdens deze receptie  maakte voorzitter Gilbert er gebruik van om nogmaals de talrijke sponsors, het stadsbestuur van Borgloon en de familie Reyskens te bedanken voor hun steun en inzet zonder wie dit evenement geen doorgang zou vinden. Ook ging zijn dank uit naar Karel Lismont die zijn volledige steun geeft aan dit project.

 

Tevens kondigde hij aan dat ze volgend jaar een extra tintje willen geven aan de stratenloop omdat het om hun 20ste editie gaat. Deze editie zou dan weer ten voordele zijn van Ter Heide Hoepertingen, een zorgaanbieder die een warme thuis is voor haar bijzondere bewoners en professionele ondersteuning geeft aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of bijkomende beperkingen. Weer een datum om naar uit te kijken.